Från vänster. Nike Performance ELEMENT SPHERE, ASICS - GEL-Noosa Tri 11, W RUN WIND JKT, Dcore - FT Graffiti Tank, Haglöfs - Corker Medium, BLACC - Electric.

Dreglar över träningskläder ikväll. Synd bara att både jul och min födelsedag är på vintern och därmed en bit bort... Det blir att börja spara i sparkassan istället :)

Kanske inte helt oväntat... Fokuserar veckans träning på simning och sista slutspurten inför Vansbrosimmet. Fyra pass är inplanerade med möjglighet till ett lättare pass som bonus. Om kroppen känns pigg och fräsch.
 
Det är så himla lyxigt att vara ledig och ha semester och ändas kunna fokusera på sig själv och sin träning! Det ska jag försöka fortsätta ta vara på under resten av veckan!
 
Nästa vecka går ett av mina mindre delmål av stapeln. Nämligen Vansbrosimningen! Loppet är en årlig långdistanssimning i öppet vatten som ingår i en svensk klassiker. Sträckan är 3000 meter som simmas i medströms i Vanån och 2000 meter motströms i Västerdalsälven.
 
 
Simningen är en sport och träningsform som ligger mig varmt om hjärtat. Jag började tävlingsimma när jag var 11 år ända fram till 16-17 års ålder. När jag slutade tävla fortsatte jag ändå träna minst någon gång i månaden. Jag simmar frisim eller crawl hela vägen och har som mål att slå mitt personliga rekord och simma under 45 minuter. I år har jag även tänkt att utmana mig själv och även simma kortsimmet som är sista kilometern. Så ett personligt rekord blir det i alla fall. Längtar till nästa helg då jag får hoppa i vattnet som idag är 17,8 grader varmt eller kallt... Tur att man har våtdräkt!